Gülmemeye çalışan futbolcu Süper Lig'e geliyor

Maç öncesi seremoni sırasında kameranın kendini çektiği esnada gülmemek için direnen genç oyuncu Süper Lig yolunda.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 11:29
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 12:38
Gülmemeye çalışan futbolcu Süper Lig'e geliyor
O
Onur Çetinkaya Editör

U23 Afrika  Şampiyonlar Ligi organizasyonuna maç öncesi yaşananlar dünyaca konuşuldu. 

Mali U23 takımının orta sahası olan  Brahim Diarra milli marş seremonisi sırasında gülme krizine girmemek için direndi. Kameranın kendini çektiği anda gülmemek için mimikler oynatan genç oyuncu sosyal medyada da viral oldu. Kendini toparlamaya çalışsa da başaramadı. 

Süper Lig'e geliyor 

İkonik gülüşüyle üne kavuşan Diarra, şöhret kapılarının ardından transfer kapısını da araladı.  

21 yaşındaki genç oyuncu Türkiye yoluna çıktı.  Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Sivasspor, 21 yaşındaki orta saha için harekete geçti. Genç oyuncuyla anlaşma sağlanması dahilinde kısa sürede Yiğodolara imza atması bekleniyor.

Brahima Diarra kimdir?

Brahima Diarra, 5 Temmuz 2003'te Fransa'da doğmuş Malili bir orta saha futbolcusudur. Kariyerine Paris'in yerel kulüplerinden Montrouge F.C. 92'de başlayan Diarra, daha sonra Athletic Club de Boulogne-Billancourt'a transfer oldu. 2019 yılında Huddersfield Town'a transfer olduktan sonra burada profesyonel sözleşme imzaladı. Huddersfield Town formasıyla ilk maçına 12 Aralık 2020'de AFC Bournemouth'a karşı çıktı.

Diarra, 2021-2022 sezonunun geri kalanında Harrogate Town'a kiralandı. Uluslararası düzeyde ise hem Fransa'yı hem de Mali'yi temsil etme hakkına sahiptir. 2023 yılında Mali U23 milli takımında oynayan Diarra, Senegal'e karşı oynanan Afrika U-23 Uluslar Kupası eleme maçında yer aldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa