Sınır ötesinde teröre bir darbe daha

Milli Savunma Bakanlığı, taciz atışlarını karşılıksız bırakamadı. Peş peşe operasyonlarla 4 terörist öldürüldü.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 14:54
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 15:21
Sınır ötesinde teröre bir darbe daha
O
Onur Çetinkaya Editör

Pençe- Kilit Harekat Bölgesinde, arama-tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in şehit oldu.


Bileği bükülmeyen Türk askerleri sınır bölgelerini abluka altına aldı.


Operasyon bölgelerinde teröristlere nefes aldırmamakta kararlığını sürdüren Kahramanlar, şehidimizin kanını yerde bırakmadı. 


Etkisiz hale getirilen terörist sayısı her geçen gün artarken Milli Savunma Bakanlığı,  Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlara dair paylaşımda bulundu.


Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.


Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin taciz atışları karşılıksız kalmadığını, kalmayacağını bir kez daha yineledi. 


Türk Silahlı Kuvvetleri, geçtiğimiz günlerde ise Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği  mağaraları bir bir yok ederken teröristleri de etkisiz hale getirdi. Ufukta gözlerini bir an bile kırpmayan Mehmetçik, terör unsurlarını bölgeden temizlemekte kararlı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her defasında terörün bir an önce ülke gündeminden çıkarılacağını yinelerken Irak ve Suriye'nin sahasında örgütün kapana kısıldığını, kahraman askerler sayesinde Pençe Kilit harekat bölgesine yakın zamanda kilit vurulacağını söyledi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa