İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 25 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail'in Gazze'nin farklı yerlerine düzenlediği saldırılarda 25 Filistinli öldü. İşte gece boyu süren saldırılara dair bilgiler...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 06:45
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 06:45
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 25 Filistinli hayatını kaybetti
AA
Kaynak AA

İsrail'in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılarda 25 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Gazze'deki Sivil Savunma Birimi Sözcüsü Mahmud Basal, yazılı açıklamasında, İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentindeki çeşitli hedeflere düzenlediği saldırılarda 20 Filistinlinin öldüğünü ifade etti.


Gazze'nin kuzeyindeki çeşitli bölge ve evlere yapılan saldırılarda ise 5 Filistinlinin yaşamını yitirdiğini belirten Basal, ayrıca İsrail'in 91 gündür Gazze'nin kuzeyine gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin girişine engel olduğunu kaydetti.


Sivil Savunma Biriminden yapılan başka bir açıklamada ise, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentinde İsrail hava saldırısı sonucu beyaz eşya depoları ve çevredeki dükkanlarda çıkan büyük yangının kontrol altına alındığı bildirildi.


Açıklamada, yangınlarda yalnızca maddi hasar meydana geldiği ve ekiplerin depolardaki yangını söndürmeye çalıştıkları sırada bölgeye düzenlenen ikinci bir saldırıdan kurtuldukları belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa