Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya kredi kartı hamlesi!

Mauro Icardi, özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Icardi'nin son hamlesi şaşırttı. Futbolcu, boşanma aşamasındaki eşinin kredi kartlarını iptal etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 11:50
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 12:54
Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya kredi kartı hamlesi!
Ecem Çetin Editör

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından birisi olan ve taraftarın gönlünde taht kuran Mauro Icardi, sadece mesleği ile değil, özel hayatıyla da oldukça konuşulan bir isim…

Arjantinli yıldız, uzun süredir Wanda Nara ile birlikte… Mutlu bir birliktelikleri olan Mauro Icardi ve Wanda Nara, 2014 yılında nikah masasına oturdu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Icardi ve Nara ile ilgili kötü haber geldi. 


Mauro Icardi ve Wanda Nara, 10 yıllık evliliklerini bitiriyor.Bu haber magazin gündemine bomba gibi düşerken, Nara ayrılığı doğruladı.

Boşanma aşamasında olan çiftten Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'yı sosyal medya hesabından paylaştı ve barışma iddialarını gündeme getirdi. 

Antrenmandaki mutsuz kareleri ve paylaşımlarıyla nedeniyle ayrılığa oldukça üzüldüğü tahmin edilen Mauro Icardi, dikkat çeken bir hamleye imza attı. 

Kredi kartı şoku 


Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; Mauro Icardi'nibn boşanma aşamasındaki eşi Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdiği öğrenildi.

"Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor"

Nara'nın avukatından konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa