İsraili gazeteci: Filistinlilere tecavüz devlet politikası olmalı!

“Filistinli bebekler öldürülmeli mi?” anketine “evet” cevabını veren İsrail halkı, televizyon kanalında düzenlenen “tecavüz” anketine de “evet” dediler.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 14:42
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 15:07
MP
Mevlüt Peker Editör

Dünyanın en büyük terör örgütü olan soykırımcı, katliamcı ve tecavüzcü İsrail’de işgalci halk, en küçüğünden en büyüğüne Filistinlilere karşı aynı dünya görüşünü savunuyor.

“Filistinli bebekler öldürülsün mü?” anketi

“Hamas bebeklerimizi öldürüyor” diyen ancak tek bir delil gösteremeyen İsrail, 7 Ekim’den bu tarafa 16 binden fazla Filistinli bebeği dünyanın gözleri önünde acımasızca katletti. İsrailliler sosyal medya hesaplarından bebekleri parçalanarak ölen Filistinli annelerin acılarıyla alay ederken, bir ankette sorulan “Filistinli bebekler öldürülmeli mi?” sorusuna büyük oranda “evet” yanıtını verdi.

Hamas’a “tecavüzcü” dediler, kendileri çıktı

İşgalci Siyonist şebeke, soykırımcı ve katliamcı İsrail’in bir diğer yalanı ise Hamas’ın İsrailli kadınlara tecavüz ettikleri iddiasıydı. Bu iddiayı da ellerindeki imkânlara rağmen delilendiremeyen İsrail, askerlerinin Filistinli esire tecavüz görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Askerleri gözaltına almak zorunda kalan İsrail, Siyonist Yahudilerin “tecavüzcü askerleri derhal serbest bırakmaları” baskısı ve tehdidiyle karşılaştı.

İsraillilerin büyük bölümü vahşeti savunuyor

Binyamin Netanyahu gibi katliamcı karakterleri bilerek ve isteyerek iktidara getiren İsrail halkı, İsrail yönetiminden Filistinlilere karşı çok daha ağır ve acımasız davranılmasını bekliyor. Kadınından çocuğuna, hukukçusundan insan hakları derneklerine, hahamından gazetecisine, siyasetçisinden askerine İsrail’de hemen her kesim Filistinlilerin yeryüzünden tamamen silinmesini ve en büyük acıların yaşatılmasını istiyor.

İsrailli kanal “tecavüz” anketi yaptı: Yüzde 47 evet, yüzde 43 hayır

İsrail’de yayın yapan Kanal 12 televizyonu önceki gün bir anket yayınladı ve oy verme işlemi için tanıdığı sürenin dolmasının ardından sonuçlarını yayınladı. İzleyicilere “İsrail askerlerinin eli kelepçeli Filistinli mahkumlara tecavüz etmesini doğru buluyor musunuz” diye soran Kanal 12 televizyonu, yüzde 47 “evet”, yüzde 43 “hayır” yanıtını aldı. Anket katılımcılarının büyük bölümünün Filistinlilere tecavüz edilmesini savunması şaşırtmadı.

İsrailli gazeteci tecavüzün “devlet politikası” olmasını istedi

Bir başka televizyon kanalında ise “İsrailli askerlerin Filistinli esirlere tecavüz etmesi” konusu tartışıldı. Programa konuk olarak katılanlardan İsrailli gazeteci Yehuda Schlesinger, bir diğer canlı yayın konuğu olan gazeteci Josh Breiner'le kan donduran bir tartışmaya girdi. İsrailli gazeteci Yehuda Schlesinger, Filistinli mahkumlara sistematik olarak tecavüz edilmesini savundu. İkili arasındaki tartışmada şu diyalog gelişti:

İsrailli gazeteci Yehuda Schlesinger: Arkadaşlarıma, İsrail askerlerinin bir adama (Filistinli esir) böyle bir şey yapmalarının umrumda olmadığını söyledim.

İsrailli gazeteci Josh Breiner: (Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?)

- Kesinlikle evet.

- (Kelepçeli mahkumlara tecavüz şüphelisi olan askerler… Bu seni ilgilendirmiyor mu? Askerlerimizin ahlakı seni ilgilendirmiyor mu?)

- Sorun yok.

- (Bu arada onlar asker değil, gerçekte asker değiller, onlar suçlular.)

- Tekrar ediyorum: O Hamaslı adama yaptıkları umrumda değil. Benim için burada tek problem tutuklulara kötü davranılmasının düzenli bir devlet politikası olmaması. Çünkü bunu hak ediyorlar. Bu, harika bir intikam.

- (Bu adam az önce, cezaevindekilere yönelik tecavüz suçunu desteklediğini söyledi.)

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa