Çankaya ve Yenimahalle'de yarı final heyecanı!

Çankaya ve Yenimahalle Belediyesi, Filenin Sultanları'nın mücadele edeceği İtalya maçı için iki farklı noktaya dev ekran kuracak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 16:03
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 16:46
Çankaya ve Yenimahalle'de yarı final heyecanı!
Ecem Çetin Editör

Son yıllarda gösterdikleri başarılarla kendilerine hayran bırakan ve Türk halkının kalbinde tarh kuran Filenin Sultanları'nın 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadelesi devam ediyor. 

Sultanlar, son olarak çeyrek finalde Çin'le karşı karşıya geldi. Çin karşılaşmasında büyük mücadele veren miller, 3-2 kazanarak rakibini mağlup etti. 


Çeyrek finalde sahadan zaferle ayrılan Filenin Sultanları yarı finale yükseldi. 

Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, bu akşam saat 21.00'da Paris’teki South Paris Arena'da oynanacak.


Tüm Türkiye, tek yürek yarı final maçını takip edecek.  

Karşılaşma için belediyeler dev ekran kuruyor, maç heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşıyor.


Çankaya Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi de Türkiye- İtalya'nın karşılaşacağı yarı final maçı için iki farklı alana dev ekran kuracak. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı ve Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı'na dev ekran kuracaklarını ifade ederek, vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet ettiğini söyledi. 


Çankaya Belediyesi ise yarı final maçı için Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı'na dev ekran kuracak.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa