Başkent temsilcileri sahaya iniyor

Trendyol Süper Lig'de heyecan bu hafta başlıyor.Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü ve Keçiörengücü ve Gençlerbirliği mutlak 3 puan için 90 dakikaya çıkacak.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 17:09
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2024 13:48
Başkent temsilcileri sahaya iniyor
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol 1'inci Lig'de 2024-2025 sezonu 9 Ağustos Cuma günü start alıyor. 

Trendyol 1'inci Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü, sezon boyunca gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezonu 13'üncü sırada tamamlayan başkent ekibi, 34 maçta 40 puan topladı. 


Transfer planlamasına devam eden Ankara Keçiörengücü, Oğuzcan Çalışkan, Görkem Bitin, Arda Yılmaztürk, Ali Dere,Ramon Vinicius Dos Santos, Recep Taşbakır'ı da renklerine bağladı. 


Ankara Keçiörengücü, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe, Alanyaspor, Gaziantep FK ve Karagümrük'te forma giyen Steven Caulker ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı.


66 yıllık lig tarihinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Süper Lig'de en fazla mücadele eden takım olan MKE Ankaragücü, toplamda ise 6 kez küme düştü. 


Bu sezon trajik bir şekilde düşen takım son haftalarda adeta çakıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi Çeyrek Final maçında 3-0 yenerek kupa dışına iten sarı lacivertliler finalde ise taraftarını üzdü. 


Küme düşen takım yeniden toparlanmak için kolları sıvadı. Önce başkan değişikliğine giden başkent ekibi ardından da teknik direktörünü değiştirdi.  MKE Ankaragücü takımın başına Cihat Arslan'ı getirdi. 


Sarı - lacivertli yönetim Mert Çetin, Osman Çelik, Yusuf Emre Gültekin, Diogo Coelho Özçakmak ile anlaşmaya vardı.  Sürpriz bir transfere daha imza atan MKE Ankaragücü, Başakaşehir'den  Mahmut Tekdemir transferi açıklandı.


Mücadele ve saatleri

Ankara Keçiörengücü yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak. Mücadele saat 21.00'de başlayacak. Keçiören Aktepe Stadı'ndaki mücadele edecek, Gençlerbirliği de Keçiörengücü gibi deplasmanda olacak. Maç 10 Ağustos saat 21.45'te başlayacak. MKE Ankaragücü ise sahasında pazar günü Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. 11 Ağustos Pazar günü oynanacak mücadele de 21.45'te. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa