Yol verme kavgasında silahlı çatışmaya döndü; 6 yaralı var

Avcılar'da, iki grup arasında "yol verme" meselesi yüzünden çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 6 kişi yaralandı

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2024 19:57
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 20:22
Yol verme kavgasında silahlı çatışmaya döndü; 6 yaralı var
BY
Barış Yılmaz Editör

Olay, saat 12.30 civarında Yeşilkent Mahallesi Balık Yolu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki hafif ticari araç ile bir kamyonetin sürücüleri arasında "yol verme" tartışması başladı.


 Kısa sürede büyüyen tartışmaya, sürücülerin yakınları da katılınca olay, silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan çatışma sonucunda Y.M., Y.M., U.K., Y.C.S., M.H.Y., ve S.Y. isimli kişiler yaralandı. Ayrıca, çatışma sırasında bir iş yeri ve bir minibüs de kurşunların hedefi oldu.


Polisler çatışma sırasında geldi

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar da, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Yaşanan silahlı kavga, hem cep telefonu kameralarına hem de güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, iki grup arasındaki kavga sırasında insanların kaçıştığı ve çatışmanın devam ederken polis ekiplerinin olay yerine geldiği görüldü.

Kaçış anları kamerada

Çatışma anları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da kaydedildi. Görüntülerde, kamyonet ve hafif ticari aracın sürücülerinin tartıştığı, ardından kavga ettiği anlar yer alıyor. Çevredeki vatandaşların kavgayı durdurmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı görülüyor. Ayrıca, çatışmaya karışan kişilerden birinin elindeki silahla ateş açıp kaçtığı anlar da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.



Kim kime vurdu belli değil

Olayın yaşandığı sokakta esnaflık yapan Mahsun Yılmaz, yaşananları şöyle anlattı: "Kamyonet arkadaydı, önde bir otomobil vardı. Biri frene bastı, diğeri kornaya bastı. Öndeki 'Ne oldu, niye durdun?' dedi, diğeri de 'Önün açık, devam et' dedi. Daha sonra otomobildeki adam, kamyonet sürücüsüne yumruk attı. O sırada arkadan gelen iki kişi, kamyonetteki adama saldırdı. Biz esnaflar olarak araya girip kavgayı ayırmaya çalıştık. Ancak kısa süre sonra yukarıdan ellerinde levye ve demirlerle bir grup üzerimize geldi. Hemen elimi kaldırdım, 'Ben esnafım, bize zarar vermeyin' dedim ve kenara çekildim. Sonrasında ise taraflar birbirine saldırmaya başladı. Olayı hafif yaralanmalarla atlatanlar oldu, ancak asıl kavgayı başlatanlar kaçtı, sonradan gelenler birbirlerine vurmaya başladı."



Bu olay, Avcılar'da kısa süreliğine büyük bir paniğe neden olurken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa