Bahar dizisi ne zaman başlayacak?

Show TV'de geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve büyük bir ilgiyle izlenen Bahar dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin 2. sezon tarihi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Ağustos 2024 09:16
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2024 10:19
Bahar dizisi ne zaman başlayacak?
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken ve sevilen projelerinden birisi olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren ve çok sayıda izleyici kitlesi elde eden Bahar dizisi  büyük bir ilgiyle izleniyor.   


Her bir bölümüyle oldukça konuşulan, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünde yer aldığı dizi, milyonları ekran başına topluyor. 

Sevilen dizi geçtiğimiz aylarda sezon finali yaptı ve sezona ara verdi. 


"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" eylül ayında kaldığı yerden ekrana gelmeye devam edecek. 

Dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. 


İzleyenler, Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın ne zaman başlayacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizinin yeni sezon tarihi belli oldu mu? Sorularına yanıt arıyor. 

Dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. 


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizinin 17 Eylül Salı günü yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geleceği öğrenildi. 

Bahar dizisinin çekimleri 20 Ağustos'tan sonra başlayacak. 


Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.      


Dizinin oyuncu kadrosunda; Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik, Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa