Olimpiyat kapanışında yıldızlar sahne alacak

Olimpiyat Oyunları, dünyaca ünlü yıldızların şovuyla sona erecek. Kapanış töreninde müzik ve sinema dünyasından isimler sahne alacak.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
09 Ağustos 2024 12:12
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2024 14:22
Olimpiyat kapanışında yıldızlar sahne alacak
Hakan Öksüz Editör

Paris'te gerçekleştirilen 2024 Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sona ermek üzere. 11 Ağustos Pazar günü yapılacak büyük seremoni ile olimpiyat oyunları tamamlanacak. Kapanış günü yapılacak törenlerde ünlü isimler boy gösterecek. 


Snoop Dogg, Billie Eilish ile Red Hot Chili Peppers sahne alacak

Celine Dion ve Lady Gaga ile açılışı yapılan olimpiyatların son gününde sahne alacak isimlerden biri rapçi Snoop Dogg olacak. 


30'uncu olimpiyat oyunlarının son gününde Snoop Dogg'a Billie Eilish ile Red Hot Chili Peppers eşlik edecek. Müzik dünyasının yıldızları, sergileyecekleri canlı performans ile hayranlarını büyüleyecek.


Tom Cruise, motosiklet ile şov yapacak

Usta aktör Tom Cruise, kapanış töreninde yeteneklerini sergileyecek isimlerden biri olacak. Filmlerde dublör kullanmamasıyla tanınan Tom Cruise, motosiklet ile aksiyon gösterisi yapacak.


Olimpiyat meşalesi, Los Angeles'a gidecek

Paris Olimpiyatları'nın kapanışında 2028'de yapılacak Los Angeles Olimpiyatları ile bağlantı kurulacak. Olimpiyat meşalesi, Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass tarafından devralınacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa