Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan kötü haber!

Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur karakteriyle hafızalara kazınan Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği öğrenildi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Ağustos 2024 14:04
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2024 15:06
Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan kötü haber!
Ecem Çetin Editör

Avrupa Yakası’nın Gaffur’u ya da Yahşi Cazibe’nin Peker Pekmez’i olarak hafızalara kazanın Türk sinemasının ve ekranların sevilen ismi ünlü oyuncu Peker Açıkalın’dan kötü haber geldi.


Canlandırdığı komik karakterlerle izleyenlerin gönlünde taht kuran, oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Açıkalın’ın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.


MagazinBurada'nın haberine göre; Peker Açıkalın’ın konuşma yetisini de kaybettiği ortaya çıktı. 

Ünlü isim, bir dizi ameliyat geçirecek. 


Peker Açıkalın, hastane dosyasına gizlilik kararı getirdi. 

Öte yandan 2011 yılında ise ünlü isim girdiği tartışmada kalp krizi geçirmişti. 


Peker Açıkalın, kimdir? 

Ünlü isim, 1 Mart 1963 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Peker Açıkalın, Çiçek Taksi dizisindeki Ömer Şen karakteriyle tanınmıştır. Ekmek Teknesi dizisinde de rol alan ünlü isim, Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur Aksoy karakteriyle popüler oldu ve adını geniş kitlelere duyurdu. Peker Açıkalın, daha sonra Yahşi Cazibe,  Ege’nin Hamsisi, Başım Belada gibi dizilerde de yer almıştır. Açıkalın ayrıca Hababam Sınıfı serisindeki Psiko karakteriyle de akıllarda yer edinmiştir.  


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa