Sınır ötesinde büyük operasyon

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyon bölgelerinde 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken MİT ise PKK'lılara ait evi vurdu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
10 Ağustos 2024 14:21
GÜNCELLEME
16 Eylül 2024 12:50
Sınır ötesinde büyük operasyon
O
Onur Çetinkaya Editör

Mehmetçik, sınır ötesinde teröristlere darbe üstüne darbe indiriyor.


Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği  mağaraları bir bir yok ederken teröristleri de etkisiz hale getiriyor.


Operasyon bölgelerinde teröristlere nefes aldırmamakta kararlığını sürdüren Kahramanlar, şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in kanını yerde bırakmamaya devam ediyor.




Suriye'nin kuzeyi de Mehmetçik tarafından abluka altına alınmış durumda.  Kahramanlar terör unsurlarını yok ettikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.


Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. 


Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Güneyimizde oluşturulmak istenen terör koridoruna izin vermedik, vermeyeceğiz!" mesajı verildi. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her defasında terörün bir an önce ülke gündeminden çıkarılacağını yinelerken Irak ve Suriye'nin sahasında örgütün kapana kısıldığını, kahraman askerler sayesinde Pençe Kilit harekat bölgesine yakın zamanda kilit vurulacağını söyledi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa