Bade İşcil, yeni sezonda ekranlarda! İşte projesi

Son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde rol alan ünlü oyuncu Bade İşcil'in yeni sezonda yer alacağı projesi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Ağustos 2024 15:46
GÜNCELLEME
10 Ağustos 2024 16:30
Bade İşcil, yeni sezonda ekranlarda! İşte projesi
Ecem Çetin Editör

Türkiye’nin Barbie bebeği olarak anılan, ekranların sevilen ismi ünlü oyuncu Bade İşçil, Gülpare dizisiyle oyunculuk sektörüne adım atmıştır.

Ünlü oyuncu, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen, Türk televizyonunun unutulmaz  projesi Ezel dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu.


Bu dizi ile popülerliği ve tanınırlığı artan Bade İşçil, Kuzey Güney dizisindeki Banu karakteriyle de hafızalarda yer edinmiştir.

Son zamanlarda dijital platformlarda yayınlanan Aşk 101, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde rol alan oyuncu, ekranlara dönüyor.


Bade İşçil, son olarak 2017-2018 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakterine hayat vermiştir.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü isim, yeni sezonda hayranlarıyla buluşacak.


Holding'in Ceyda'sı oldu 

Bade İşçil, yeni sezonda ekrana gelecek olan Holding dizisinde rol alacak.


Ünlü isim, dizide Ceyda karakterine hayat verecek. 

Holding dizisi hakkında   

Dizi, ATV ekranında izleyici karşısına çıkacak. Dizi, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının hikâyesini ekrana taşıyacak. Genç kadın, Altın Ordu Holding için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı savaşacak. 

Yapımı Limon Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Deniz Yılmaz oturacak. Diziyi, Limon Yapım yazı grubu kaleme alacak. 

Dizide Ali İl, Macit Koper, Musa Uzunlar gibi ünlü isimler kamera karşısına geçecek.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa