Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan proje müjdesi!

Son olarak Aile dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı yeni projesi belli oldu. İşte yeni projesi...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
10 Ağustos 2024 17:00
GÜNCELLEME
10 Ağustos 2024 17:29
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan proje müjdesi!
Ecem Çetin Muhabir

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen oyuncularından bir tanesi…

Tatlıtuğ, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasında birinci olduktan sonra ilk dizisi Gümüş ile başladığı oyunculuk kariyerinde hızla ilerledi. 


Oynadığı dönemde ilgiyle izlenen, Türk televizyonunun unutulmaz baş yapıtı Aşk-ı Memnu dizisindeki “Behlül” karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve beğeni toplayan yakışıklı oyuncu, Ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyir ve Şura gibi dizilerde de kamera karşısına geçti. 


Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak ise Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı ve büyük bir ilgi izlenen Aile dizisinde hayranlarının karşısına çıktı.

Ünlü oyuncunun yeni projesi oldukça merak ediliyor.


Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yakışıklı oyuncu, dijital platformla yayınlanacak olan bir proje ile anlaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, ilk Türk ganster Necdet Elmas’ın hayatını anlatacak olan dizi projesinde yer alacak. Yıldırım Elmas’ın “Babam Gansterdi Ama Ben Çocuktum” isimli biyografisinden yola çıkılarak tasarlanacak olan projede Elmas'ın gangstere dönüşmesinden aile yaşantısına kadar tüm hayatı gözler önüne serilecek. 


Dijital bir mecrada yayınlanacak olan dizi, yapımını Ay yapım üstlenecek. Diziyi, Levent Cantek kaleme alacak.

Projede Kıvanç Tatlıtuğ, yapımcı kimliği ile projede olacak. Tatlıtuğ, yapım şirketi Kampeon ile dizinin ortak yapımcısı olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa