PKK'ya "Pençe" vuruldu: 4 terörist etkisiz!

TSK'nın Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki yaptığı son operasyonda 4 terörist sarı torbaya konuldu. Milli Savunma Bakanlığı, operasyona dair paylaşım yaptı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 12:54
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 13:27
PKK'ya ''Pençe'' vuruldu: 4 terörist etkisiz!
Hakan Öksüz Editör

Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çalışmalarını sürdüren TSK, PKK mensubu 4 teröristi etkisiz hale getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 4 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.


MSB'den gelen açıklama şöyle:

ABD, teröristleri silahlandırmaya devam ediyor

Türkiye, bölgedeki terörün kökünü kazımaya çalışırken ABD, terör örgütlerini "müttefik" olarak görüyor. Suriye’deki kuvvetlerini korumaya almak için koruması için PKK/YPG'ye yaslanan ABD, Türkiye’nin uyarılarına rağmen teröristleri eğitmeye ve silahlandırmaya devam ediyor. 


700 teröristi sevk ettiler

Washington, petrol sahalarındaki varlığını sürdürebilmek için terör örgütünü koz olarak kullanıyor. ABD, son olarak PKK/YPG'nin işgali altındaki Haseke’den Fırat Nehri yakınındaki üslerine 700 teröristi sevk etti. Teröristlerin sevk edildiği bölgenin, İran'dan destek gören grupların bulunduğu üslere komşu olduğu belirtildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa