Sivasspor maçı öncesi Trabzonspor'da son durum

Yeni sezon öncesi önemli transferler yapan Trabzonspor, lig maçında bu akşam Sivas deplasmanına çıkacak. Maçta muhtemel 11'ler belli oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 13:27
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 14:01
Sivasspor maçı öncesi Trabzonspor'da son durum
Hakan Öksüz Editör

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında bu akşam nefes kesen maçlar oynanacak. Sivasspor, sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Maç öncesinde taraftarlar ve futbolseverler, "Sivasspor-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunun yanıtını merak ediyor. 


Karşılaşmanın yayın saati ve kanalı gibi detaylar netlik kazandı. iki takımın sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler de belli oldu. Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 6 maçın yalnızca 2'sini Trabzonspor kazanabildi. 

Sivasspor-Trabzonspor maçının saati ve yayınlanacağı kanal

Sivasspor, 11 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te Trabzonspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, maçın Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Mustafa İlker Coşkun üstlenecek.


Maç öncesi son durum

Trabzonspor kafilesi, dün Sivas'a hareket etti. Ancak kafilede Hüseyin Türkmen, Ali Şahin Yılmaz, Rayyan Baniya, Umut Bozok, Maxi Gomez, Taxiarchis Fountas ve Serkan Asan yer almadı. 

Gomez ve Fountas, takımla çalışmalara katıldı ancak teknik direktör Abdullah Avcı, her iki oyuncuyu da Sivasspor deplasmanına dâhil etmedi.

Son antrenmanda bulunmayan Umut Bozok ve Rayyan Baniya'nın da kadroya alınmaması, bu oyuncuların takımdan ayrılacağı yönündeki söylentileri güçlendirdi. 

Sivasspor muhtemel 11'i

  • Nikolic, Radakovic, Murat, Uğur, Sonko, Emrah, Poungouras, Charisis, Alex, Manaj, Menig.


Trabzonspor muhtemel 11'i

  • Uğurcan, Denswil, Malheiro, Ozan, Savic, Eren, Mendy, Cihan, Visca, Draguş, Trezeguet.
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa