Celal İle Ceren Konusu Nedir? Celal İle Ceren Ne Zaman Çekildi?

2013 yılında vizyona giren Türk komedi filmi Celal İle Ceren bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor. Peki, Celal İle Ceren Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosu?

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 15:27
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 15:27
Celal İle Ceren Konusu Nedir? Celal İle Ceren Ne Zaman Çekildi?
AY
Arif Yücel Editör

"Celal ile Ceren", 2013 yılında vizyona giren Türk komedi filmidir. Film, Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar kardeşlerin iş birliğiyle hayata geçirilmiştir.

Celal İle Ceren Konusu Nedir?


Film, uzun süreli bir ilişki içinde olan Celal ve Ceren'in hikayesini anlatır. Celal, bir beyaz eşya dükkanında çalışan, eğlenceli ama sorumsuz bir adamdır. Ceren ise onu çok seven, sabırlı ve hayatını bir düzene sokmak isteyen bir kadındır. 

İkilinin ilişkisi, Celal'in sorumsuzlukları ve Ceren'in gitmesini istemediği bekarlığa veda partisine gitmesinden dolayı sarsılmaya başlar. Bu olaydan sonra çift ayrılır. Celal artık özgürdür. Fakat, başına gelen bir dize trajikomik olaydan sonra Celal, Ceren olmadan yaşayamayacağını anlar. 

Celal İle Ceren Oyuncular Kimler?


  • Şahan Gökbakar - Celal
  • Ezgi Mola - Ceren
  • Dilşah Demir - Pamuk Prenses
  • Gökçen Gökçebağ - Şerafettin
  • Gözde Kaya - Marika

Film, tipik bir romantik komedi unsurları taşırken, Şahan Gökbakar'ın mizahi üslubunu yansıtan sahnelerle dikkat çekiyor. Filmde, ilişki dinamikleri, erkeklerin arkadaş ortamı ve sevgililik sorunları mizahi bir dille ele alınıyor.

"Celal ile Ceren", Şahan Gökbakar'ın daha önceki çalışmaları gibi geniş bir izleyici kitlesine hitap etmiş ve özellikle mizahseverler arasında ilgi görmüştür.

Celal İle Ceren Filminde Celal'in Dövmesinde Ne Yazıyor?


"Celal ile Ceren" filminde Celal karakterinin yaptırdığı dövme, komedi unsuru olarak kullanılmış bir sahnedir. Celal, arkadaşına sinirlenip kağıda "GÖT" yazınca, dövmeci Celal'in bunu yazdırmak istediğini sanmış, Celal'in göğsüne büyük harflerle "GÖT" yazan bir dövme yapmıştır.

Celal İle Ceren Filmi 2 Var Mı?

"Celal ile Ceren" filminin bir devam filmi, yani "Celal ile Ceren 2", şu ana kadar yapılmadı. Film 2013 yılında vizyona girdikten sonra, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar başka projelerde yer almış ve özellikle "Recep İvedik" serisinin devam filmleri üzerinde çalışmıştır.

"Celal ile Ceren" filminin ardından herhangi bir devam filmi yapılmadığı gibi, bu yönde resmi bir açıklama veya planlama da duyurulmamıştır. 

"Celal ile Ceren" filmine benzer ''Erdal ile Ece'' 23 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa