"Hadise ile Okan Buruk aşka yelken açtı" iddiası

Şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 16:02
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 17:00
''Hadise ile Okan Buruk aşka yelken açtı'' iddiası
Hakan Öksüz

Hadise’nin aşk hayatı, son günlerde ortaya atılan çalkantılı iddialarla sıkça konuşuluyor. Kerem Bürsin ile sevgili olduğu yönündeki söylentilerin ardından şimdi de Hadise'nin Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile birlikte olduğu öne sürülüyor.

Lucas Torreira ile aşk iddialarını yalanladı

Hadise, daha önce Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Ancak sanatçı, bu söylentileri net bir dille yalanladı. Konuyla ilgili olarak, "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum," ifadelerini kullanmıştı.


Okan Buruk formasıyla şarkı söylemesi dikkat çekti

Hadise’nin adı şimdi de Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile anılıyor. Ünlü sanatçının, geçtiğimiz haftalarda Okan Buruk için özel olarak tasarlanan bir tişörtle şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirdi. Hadise, "Hayat Oyunu" şarkısının provasını bu tişörtle yaparken, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile de sık sık İstanbul’da vakit geçiriyor ve birlikte Rams Park’ta maç izliyor.

Okan Buruk’un değişen tarzı gözlerden kaçmadı

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıl süren evliliğini bu yıl Şubat ayında sonlandırdığı eşi Nihan Akkuş Buruk'tan ayrıldı. 2013 yılında boşanma kararı alıp daha sonra evliliklerine bir şans daha tanıyan çift, bu kez yollarını kesin olarak ayırdı. 


Galatasaray’a bir kez daha şampiyonluk getiren Buruk’un, boşanmanın ardından değişen tarzı dikkat çekerken, hayatında yeni bir aşk olup olmadığı merak konusu oldu.

Aşk iddialarına Galatasaray taraftarlarından tepki

Galatasaray’a yakınlığı ile bilinen "Derin Galatasaray" adlı sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda ise Hadise ve Okan Buruk arasındaki aşk iddialarının yalan olduğu ileri sürüldü. Hesaptan yapılan açıklamada, bu tür iddiaların Galatasaray'ı yıpratmak amacıyla ortaya atıldığı savunuldu.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa