Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir düğünde magandaların havaya rastgele atış yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 16:05
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 16:20
DHA
Kaynak DHA

Eynesil'de düğün eğlencesi kanlı bitti. Düğün magandası dehşeti sonucu iki kişi hayatını kaybetti.

Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen bir düğünde, tabancayla rastgele havaya ateş edilmesi sonucunda davetlilerden Hüseyin Ölçücü (58) ve ağır yaralanan Bilal Yetim (62) yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, iki kişinin ölümüne neden olan olayla ilgili Muhterem D.'yi gözaltına aldı. Olay anı, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Açık havadaki düğünde silah sesleri yükseldi

Olay, dün saat 19.30 civarında ilçeye bağlı Ören beldesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Açık havada gerçekleşen düğün sırasında kimliği belirsiz kişiler tabancayla havaya rastgele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Hüseyin Ölçücü ve Bilal Yetim ağır yaralandı. Yaralılar, düğüne katılanlar tarafından hemen Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Hüseyin Ölçücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Bilal Yetim ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen hayatını kaybetti.

Maganda gözaltında

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, ateş açılan tabanca ve sahibinin tespiti için çalışma başlatıldı. Şüpheli Muhterem D., jandarma tarafından gözaltına alındı ve sorgusunun devam ettiği bildirildi. Yaşamını yitiren Hüseyin Ölçücü ve Bilal Yetim'in bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Görüntüler olayın tanığı oldu

Olay sonrası yaşanan anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, mermilerin hedefi olan kişilere çevredeki vatandaşların müdahale ettiği anlar yer aldı. Bu trajik olay, düğünlerde silah kullanımının tehlikesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa