Celine Dion'dan Trump'a geçit yok: "İzin aldın mı?"

Donald Trump, Montana'daki seçim mitinginde Celine Dion'un şarkısını kullandı. Şarkıcının menajerlik şirketinden açıklama geldi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 16:48
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 17:36
Celine Dion'dan Trump'a geçit yok: ''İzin aldın mı?''
Hakan Öksüz Editör

ABD'de kasım ayında yapılacak seçimlere hazırlanan Cumhuriyetçi Donald Trump'ın başı, şarkıcı Celine Dion ile derde girdi. Trump, Titanik filmi ile hafızalara kazınan Celine Dion'un "My Heart Will Go On" şarkısını Montana'daki mitingde kullandı.


Trump'ın Montana'daki mitinginde çaldı

Celine Dion tarafından seslendirilen şarkının mitingde çalınması üzerine şarkıcının menajerlik ekibi harekete geçti. Şarkının izinsiz kullanıldığı vurgulandı, Celine Dion'un söz konusu duruma onay vermediği hatırlatıldı.

Celine Dion kimdir?

Céline Marie Claudette Dion, 30 Mart 1968 doğumlu Kanadalı şarkıcı ve iş insanı, müziğe getirdiği yeniliklerle ve dünya genelinde milyonlarca hayranıyla tanınmaktadır. 


Charlemagne, Québec'te geniş bir ailede doğan Dion, çocuk yıldız olarak başladığı kariyerinde uluslararası bir ikon haline gelmiştir.

Eurovision'da 1988'de sahne aldı

Dion'un müzik kariyeri, menajeri ve gelecekteki eşi René Angélil'in, onun ilk albümünü finanse etmek için evini ipotek ettirmesiyle başladı. Bu cesur adım, Dion'un Fransızca konuşulan ülkelerde çocuk yıldız olmasını sağladı. 1982 Yamaha Dünya Popüler Şarkı Festivali ve İsviçre adına yarıştığı 1988 Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki zaferleri, onun uluslararası alanda tanınmasını sağladı.


Bazı şarkıları

1990'larda René Angélil'in de yardımıyla yayımladığı İngilizce ve Fransızca albümlerle dünya genelinde ünlendi. "Falling into You" (1996) ve "Let's Talk About Love" (1997) albümleri Amerika Birleşik Devletleri'nde elmas sertifika alırken, "D'eux" (1995) tüm zamanların en çok satan Fransızca albümü oldu. Dion, "The Power of Love", "Think Twice", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now" ve "My Heart Will Go On" gibi hit şarkılarıyla dünya çapında bir numara oldu.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa