İşgalci İsrail'den yeni saldırı sinyali! Bu kez Cenin Mülteci Kampı

İşgalci İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Batı Şeria'da yer alan Cenin Mülteci Kampı'nı işaret ederek buranın boşaltılması gerektiğini söyledi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
11 Ağustos 2024 21:28
GÜNCELLEME
11 Ağustos 2024 21:47
İşgalci İsrail'den yeni saldırı sinyali! Bu kez Cenin Mülteci Kampı
Kübra Şenal Editör

Katil İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre İsrailli Dışişleri Bakanı Katz, Batı Şeria'daki güvenlik durumunu tartışmak üzere Yesha Konseyi liderleriyle basına kapalı bir şekilde görüşme sağladı. İsraillilerin Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da gaspettiği bölgede yapılan toplantıda yeni saldırı sinyalleri verildi.


Cenin Mülteci Kampı'nı işaret etti

Bebek katili Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki iktidar partisi Likud'un üyesi Katz, toplantıda 'şer merkezi' olarak adlandırdığı mülteci kamplarının Filistin'in değil İran'ın kontrolü altında olduğunu iddia etti.

Yeni hedef Cenin Mülteci Kampı mı?

Yisrael Katz, "Cenin Mülteci Kampı'nın boşaltılması ve kampta Gazze Şeridi'nde olduğu gibi hareket edilmesi gerektiğini" savunduğu belirtildi.

Ürdün'e de göz dikti

İsrailli Bakan ayrıca Ürdün'le olan doğu sınır hattının kaçakçılığa açık durumda olduğunu, bu nedenle doğu sınırına büyük bir bariyer oluşturulması gerektiğini kaydederek Ürdün'e de göz dikti.

Dışişleri Bakanlığı ise Katz'ın İsrail medyasında yer alan açıklamalarına ilişkin herhangi bir değerlendirmede bulunmayı da reddetti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa