Kastamonu'da batan teknedeki 3 kişi aranıyor...

Kastamonu'nun Cide ilçesinde dün teknenin batması sonucu kaybolan 3 kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 07:07
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 07:07
Kastamonu'da batan teknedeki 3 kişi aranıyor...
AA
Kaynak AA

Kastamonu’nun Cide ilçesi Gideros Koyu’nun 2 mil açığında, henüz belirlenemeyen bir sebeple batan "Maviş" isimli teknede bulunanların kimlikleri belirlendi. Teknedekiler arasında kaptan Öztürk K, Ahmet Kaan K, Emrah Yasin B, Ayşenur G, Hülya M. ve Esmanur G. yer alıyordu.

Kurtarılanlar ve Tedavi Süreci

Denizden gelen yardım sesleri üzerine yakınlardaki bir balıkçı teknesi, kazazedelerden Ahmet Kaan K, Emrah Yasin B. ve Ayşenur G.'yi kurtardı. Bu kişiler, Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaybolanların Aranması

Kaptan Öztürk K, Hülya M. ve Esmanur G. için Sahil Güvenlik Komutanlığı, UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı bir arama kurtarma çalışması yürütülüyor.

Olayın Geçmişi

Gideros Koyu'nda gezintiye çıkan 6 kişinin bulunduğu yaklaşık 5 metrelik fiber tekne, dün sebebi henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı battı. Sesler üzerine olay yerine ulaşan balıkçılar, teknedeki 3 kişiyi kurtardı. Kayıp olan diğer 3 kişinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa