Beşiktaş'ta transfer devam edecek mi?

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ta devam eden transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 07:24
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 07:24
Beşiktaş'ta transfer devam edecek mi?
AA
Kaynak AA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Samsunspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, ligin ilk maçlarının her zaman zorluklarla dolu olduğunu belirtti. Uçar, sıcak havanın oyuncuların performansını olumsuz etkilediğini ve zeminin de iyi olmadığını ifade ederek, deplasmanda galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaptı.

Transfer Gelişmeleri

Uçar, siyah-beyazlı oyunculara gelen transfer teklifleri hakkında yöneltilen bir soruya, "Yollayabildiğimiz oyuncuların yerine transfer yapabileceğiz. Son günlerde bazı oyuncular anlayış gösteriyor ve takımdan ayrılmak için bize yardımcı oluyorlar. Bu oyuncuların yerine transfer çalışmalarımız sürüyor. Yerli veya yabancı oyuncular olabilir" dedi.

Takımdaki Sorunlar ve Çözümleri

Takımda hala bazı sorunların bulunduğuna dikkat çeken Uçar, bu problemlerin çözülemeyecek türden olmadığını belirtti. Geçen sezondan kalan en büyük problemin ofansif pozisyon üretimi ve son vuruşlar olduğunu söyleyen Uçar, "Yaptığımız transferlerin bu sorunları çözeceğine inanıyoruz. Diğer bölgelere de takviyeler yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer Teklifleri

Masuaku ve diğer oyunculara gelen transfer tekliflerini doğrulayan Uçar, "Kadromuzda kaliteli oyuncular var ve biz de bunun farkındayız. Teknik direktörümüz, takım içinde güçlü bir rekabet yaratmak istiyor. Onun direktifleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Birçok oyuncumuza teklifler geldiğini net bir şekilde söyleyebilirim" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar ise tüm takımlara güzel bir sezon diledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa