MKE Ankaragücü 3 puanla başladı...

MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Şanlıurfaspor'u 2-0 yenerek lige galibiyetle başladı...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 08:40
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 08:40
MKE Ankaragücü 3 puanla başladı...
AA
Kaynak AA

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Arslan, "Lige 3 puanla başlamak bizim için çok önemliydi. Adaptasyon sorunları yaşıyoruz, ancak lig bize bunu öğretecek. Rakipler bize karşı daha kapalı bir oyun sergileyecek. Golü erken bulabilseydik, işler daha kolay olabilirdi. Yine de kazandığımız için mutluyuz. İki santraforumuzun da gol atması sevindirici. Ancak tedbirli olmalıyız, birkaç alternatif oyuncuya daha ihtiyacımız var gibi görünüyor. Transferi kapattık desek de ihtiyaçlar var." ifadelerini kullandı.

Arslan, kadroda yer almasına rağmen sahaya çıkmayan Renaldo Cephas ile ilgili soruya, "Cephas antrenmanlara katılmıyor ve maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz, bu durumu noterle tespit etmek için kadroya yazdık." şeklinde yanıt verdi.

Takımın diğer oyuncuları Kitsiou ve Bassagog'a tekliflerin olduğunu, ancak bu iki oyuncunun ayrılmasına izin vermediklerini belirten Arslan, Saponaro'nun yüksek maliyetli olduğunu, ancak takım bulamazsa onu değerlendirebileceklerini söyledi.

Eryaman Stadı'nın zemininden memnun olmadıklarını da vurgulayan Arslan, yetkililerin zeminin eylül ayında düzeleceğine dair bilgi verdiğini aktardı.

Şanlıurfa cephesinden açıklamalar

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ikinci yarının başında yedikleri golün oyun planlarını bozduğunu belirtti.

Sözeri, sezonu geç açtıkları için zamana ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, "Yorulana kadar iyi bir oyun sergiledik. İlk yarıda rakibe çok pozisyon vermedik. Ancak ikinci yarının hemen başında Bajic'in uzaktan attığı gol planlarımızı altüst etti. Ligin en güçlü takımlarından biriyle karşılaştık ve oyuncularım iyi bir reaksiyon gösterdi. Zamanla daha iyi olacağız. 1. Lig, bu sezon Süper Lig seviyesinde; tüm takımlar hem düşme hattında hem de play-off yarışında olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa