Adrien Rabiot'un yeni takımı belli oldu...

Galatasaray'ın da radarında olan Fransız orta saha Adrien Rabiot'un Ada yolcusu olduğu belirtildi. İşte transferin detayları...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 08:50
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 08:50
Adrien Rabiot'un yeni takımı belli oldu...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Bu sezon Juventus'a veda eden Adrien Rabiot birçok kulübün radarındaydı. Türkiye'de de Galatasaray'ın yakından takip ettiği Fransız orta sahanın yeni takımı belli oldu.

Akşam'da yer alan habere göre; Juventus ile sözleşmesi sona eren Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot, yeni bir kariyer adımına hazırlanıyor. Süper Lig'den Galatasaray da dahil olmak üzere birçok kulübün peşinde olduğu Rabiot'nun yeni durağını İngiliz basını duyurdu.

Liverpool'a Transfer Oluyor

Ada basınında çıkan haberlere göre, Liverpool, bu yaz transfer sezonunun ilk büyük hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Takımın yeni teknik direktörü Arne Slot, orta sahaya takviye için Adrien Rabiot'yu kadroya katmak istedi. Fransız oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Rabiot'nun 3 yıllık bir sözleşmeye imza atmaya yakın olduğu bildirildi. 29 yaşındaki yıldız oyuncunun yıllık 10-15 milyon euro arasında bir maaş kazanacağı ifade ediliyor.

Avrupa Devlerinin de Gözdesiydi

Galatasaray'ın yanı sıra Rabiot'nun durumu, Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Milan gibi Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından da yakından takip ediliyordu.

Orta saha pozisyonunda oynayan Rabiot, fiziksel gücü, tekniği ve oyun görüşüyle tanınır.

Rabiot, güçlü bir fiziksel yapıya sahip olmasının yanı sıra topa hakimiyeti, pas yetenekleri ve oyun görüşü ile öne çıkar. Hem defansif hem de ofansif görevlerde etkili olabilen çok yönlü bir orta saha.

Kariyeri boyunca zaman zaman disiplinsizlik sorunları ve kulüplerle yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelmiştir. Ancak yetenekleri ve saha içindeki performansı, onu Avrupa'nın önde gelen orta saha oyuncularından biri haline getirmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa