Gökberk Demirci, Yalan dizisinde!

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gökberk Demirci, Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan'ın kadrosunda dahil oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 10:04
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 11:18
Gökberk Demirci, Yalan dizisinde!
Ecem Çetin Editör

Son dönemde adından söz ettiren, Kanal D'de ekrana gelen Yalan dizisi, pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.


Başrolünde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak gibi isimlerin yer aldığı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 


İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden dizi, milyonları ekrana kilitliyor.

Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. 


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalan dizisinin kadrosuna son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Gökberk Demirci katılıyor. 


Demirci, savcı Yaman karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkacak. 


Yapımını Süreç filmin, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Yalan’ın yönetmen koltuğunda Ersoy Güler  oturuyor. Diziyi Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.  


Dizinin oyuncu kadrosunda, Kubilay Tunçer, Ozan Yiğit, Emir Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, Serra Pirinç ve Renan Bilek gibi isimler yer alıyor.


Gökberk Demirci kimdir?

Gökberk Demircii 20 Ekim 1989 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, 2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Gökberk Demirci, ilk başrolü olan Yemin dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan yakışıklı oyuncu son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde kamera karşısına geçti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa