Emekliler müjde! Sinemada yüzde 30 indirim

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emeklilere müjdeli bir haberi duyurdu. Ersoy, sinemada yüzde 30 indirim olacağını açıkladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 11:19
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 13:36
Emekliler müjde! Sinemada yüzde 30 indirim
Ecem Çetin Editör

2024 yılı, emekliler yılı olarak ilan edildi. 

Bu kapsamda emekliler için çok sayıda çalışmaya imza atıldı. 


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, son olarak sosyal medya hesabından emeklileri ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. 

"Emeklilerimize güzel bir haber!" diyerek sözlerine başlayan Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile bir anlaşma yaptıklarını açıkladı. 


Bakan Ersoy, SİSAY'a ait sinema salonlarında emeklilere yüzde 30 indirim uygulanacağını duyurdu. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  emeklilerin kültür ve sanata erişimini kolaylaştıracak yaşam kalitelerini arttırmaya devam edeceklerini ifade etti. 


Sinema salonlarında yüzde 30 indirim 

Ersoy, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; 


ile yaptığımız anlaşma sayesinde emeklilerimiz, SİSAY’a bağlı sinema salonlarında gün boyu %30 indirim fırsatından faydalanabilecek. Emeklilerimizin kültür ve sanata erişimini kolaylaştırarak yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz.)


Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Jale 1ay önce (DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...
Sonraki Sayfa