Etimesgut güzergâhını kullananlar dikkat! Yönler değişti

Etimesgut Belediyesi, bazı bölgelerde yolların yönleri değiştirdi. Bu duruma alışamayan vatandaşlar yürek hoplatan anlar yaşadı.

HCK
Hanife Ceren Kılıç Editör
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 12:12
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 12:21
Etimesgut güzergâhını kullananlar dikkat! Yönler değişti
HCK
Hanife Ceren Kılıç Editör

Etimesgut Belediyesi, adıyla müsemma “Kale Şelale Parkı” yıkımının ardından yeni yapılan parkın kaldırımlarının devamı niteliğinde alttaki yol ikiye bölündü.

Buna ek olarak Şehit Hasan Öztürk Caddesi ve çevresindeki ara sokak yollarında yönler değiştirildi.

Etimesgutlular ve bu yol güzergâhını kullanan sürücüler alışık oldukları güzergâhtaki yön değişikliği sonucu ne yapacağını şaşırdı.

Yol boyu binalar ortasından sarkıtılan uyarı pankartlarına dikkat etmeyen sürücülerin kimisi hangi yöne gireceği konusunda kafa karışıklığı yaşarken kimisi de kendisini zıt yönde giderken buldu.

Gerek uyarıların reklam pankartı niteliğinde olması ve gerekse sürücülerin iş çıkışı eve ulaşma telaşı içerisinde olması nedeniyle bölgede burun buruna gelinen, yürek hoplatan anlar yaşanıyor. 

Şimdilik can kaybının olmadığı ağır bir kazanın yaşanmadığı alışma sürecinde konuyu köşeme taşıyım dedim ve Etimesgut Belediyesi’ne bazı sorular yönelttim. Detaylarını aşağıdaki linkte yer alan yazımdan ulaşabilirsiniz...

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN >>>

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa