Mehmetçikten sınır ötesinde dev operasyon

Milli Savunma Bakanlığı, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Pençe-Kilit Bölgesindeki hava operasyonunda 17 terörist etkisiz hale getirildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 13:24
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 14:14
Mehmetçikten sınır ötesinde dev operasyon
O
Onur Çetinkaya Editör

Mehmetçik, sınır ötesinde teröristlere darbe üstüne darbe indiriyor.


Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği  mağaraları bir bir yok ederken Suriye'nin kuzeyini de abluka altına aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, hudutlarımızın güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için teröristlerin inlerini yok etti.  Tehlikeli arazilerde elleri tetikte arama yapan Mehmetçik, teröristlere ait çok sayıda mühimmatı ele geçirdi. 



Sınırda teröre geçit yok

Kahramanlar terör unsurlarını yok ettikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Askerlerimiz,  Pençe-Kilit Bölgesinde teröristlere nefes aldırmamakta kararlığını sürdürdü. 


Teröristleri silip atmak için mücadele veren askerlerimiz Pençe-Kilit harekât bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirdi.


Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz! Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!" denildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa