Balkon kapısından girdi kadın kıyafetleri giyerek çıktı

Denizli'de balkondan girdiği evden çıkmak isteyen hırsız tanınmamak için kadın kıyafetleri giydi. Hırsızın o anları kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
12 Ağustos 2024 13:51
GÜNCELLEME
12 Ağustos 2024 14:28
Balkon kapısından girdi kadın kıyafetleri giyerek çıktı
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, Denizli'de yaşandı. 

Ev sahiplerinin evde olmadığını fırsat bilen hırsız, planını uygulamak için harekete geçti. 

Balkondan girdi hırsızlık yaptı 

Apartman kapısının önüne gelen şahıs, güvenlik kamerasını fark etmedi.  Bir süre bina girişinde oyalanan hırsız ardından balkona tırmandı.  

Eve balkondan giren şahıs daire içerisini adeta talan etti.  Evin içerisinde bakmadığı yer kalmayan hırsız, ev sakinlerine ait 50 bin lirasını ve 12 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı. 

Tanınmamak için kadın kıyafetleri giydi 

Evde bir süre daha kalan hırsız ardından çıkmak için kılık değiştirdi. Şahıs, tanınmamak için ev sahibine ait kadın kıyafetlerini giydi. Bir süre sonra eve gelen ev sahibi, hırsızlığı fark etti, polise başvurdu. 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Kameraları inceleyen polis ekipleri, görüntülerden hırsızın Servettin Arılık olduğunu tespit etti. 

36 yaşındaki hırsız çok geçmeden polis ekipleri tarafından yakalandı. Diğer yandan Arılık'ın çaldığı iki otomobil ile paranın 12 bin liranın bölümü bulunup, tutanakla sahiplerine teslim edildi.

"Yaşlı adam korkmasın diye giydim"

Polisteki işlemlerinin ardından Arılık, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan şahıs, kadın elbiselerini tanınmamak için değil, hırsızlık için girdiği binadaki yaşlı adamın korkmaması için giydiğini söyledi. Sözlerine devam eden zanlı, yaşlılara saygın duyduğunu da ifade etti. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa