Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya nikah masasına oturuyor!

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ilıcalı, geçtiğimiz yıl sevgilisine evlilik teklifi etmişti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
13 Ağustos 2024 09:17
GÜNCELLEME
13 Ağustos 2024 11:17
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya nikah masasına oturuyor!
Ecem Çetin Editör

Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı uzun bir süredir kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor.

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ancak birliktelikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Ilıcalı ve Altunkaya çiftinden güzel bir haber geldi. 


4.kez evleniyor 

Çift, ilişkilerini nikah masasına taşımaya hazırlanıyor. 


Hürriyet Gazetesinden Behlül Aydın’ın haberine göre; Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlilik hazırlıklarına başladı. 


4. kez damat olmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'nın Muğla'da bir otel kapattığı öne sürüldü. Düğünün dört dörtlük olmasını isteyen Ilıcalı, hazırlıklarını en şekilde yapıyor, otele  talimat veriyor. 


Acun Ilıcalı'nın bebek sahibi olmak istediği ortaya atıldı. 

Öte yandan Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya doğum gününde evlilik teklifinde bulunmuştu.


Acun Ilıcalı evlilikleri 

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile yaptı. 5 yıl süren bu evlilik, 1993 tarihinde sona erdi. Ilıcalı, 2003 tarihinde yeniden nikah masasına oturdu. Zeynep Yılmaz’la evlenen Acun Ilıcalı 2016 tarihinde boşandı. Ünlü televizyoncu son evliliğini ise Şeyma Subaşı ile yaptı. Ancak bu evlilik 1 sene sürdü. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 2018 yılında boşandı. Acun Ilıcalı'nın Banu Ilıcalı, Melisa Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı isimlerinde  4 kızı var.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa