Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Kaç Yaşında?

Acun Ilıcalı 4. kez Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturacak. Peki, Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Nereli, Ne İş Yapıyor?

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
13 Ağustos 2024 14:14
GÜNCELLEME
13 Ağustos 2024 14:14
Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Kaç Yaşında?
Büşra Ünal Yazar

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı, 4. kez nikah masasına oturmayı planlıyor. 2017 yılında Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile beraberlik yaşayan Ilıcalı, 7 yıl sonra nikah masasına oturacak.

Geçen yıl Ayça'nın doğum gününde evlenme teklifi eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, düğün hazırlıklarına başladı. 

Ünlü televizyoncunun düğün için Muğla'da bir otelin tüm odalarını kapattığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya Nereli? Ayça Çağla Altunkaya Kaç Yaşında?


Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğdu. 

Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca amatör olarak basketbol takımında da yer alarak sporla ilgilendi. Ayça Çağla Altunkaya, kamuoyunda ilk olarak Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışması sırasında Acun Ilıcalı ile birlikte görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti.


Genellikle medyadan uzak bir yaşam tarzı benimseyen Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medyada zaman zaman paylaşımlar yapsa da, özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor.


Ilıcalı-Altunkaya ilişkisi, daha önce de evlilik ve hamilelik gibi spekülasyonlarla medyada sıkça yer almıştı. Çift açıklama yaparak çıkan haberleri yalanlamıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa