Erbakan'dan Ak Parti’ye siyasi şantaj eleştirisi

YRP Genel Başkanı Erbakan, partisinin belediye başkanlarının AK Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
13 Ağustos 2024 21:41
GÜNCELLEME
13 Ağustos 2024 21:48
Erbakan'dan Ak Parti’ye siyasi şantaj eleştirisi
BY
Barış Yılmaz Editör

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinden seçilen yerel yöneticilerin Ak Parti’ye geçmesini değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbakan, Ak Parti’nin partisinden seçilen belediye başkanlarına kamu gücünü kullanarak hizmet yatırmayacaklarını gösterdiğini belirtti.

Hizmet için gerekli imkanların kendi partilerine geçmeleri halinde vereceklerini ima ve ifade ettiklerini dile getiren Erbakan, buna itibar ederek saf değiştirenleri de eleştirdi.

Erbakan, milletin tercihini yok sayarak, şahsi ikbal, menfaat ve konforları uğruna saf değiştirenleri  milletin affetmeyeceğini söyledi.

Siyasi şantajla belediye başkanlarını AK Parti’ye transfer etmeye çalışarak milletin 31 Mart’ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saymanın ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış olmadığını bildiren Erbakan, siyasi operasyonların Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Yeniden Refah Partisi'nin yükselişini asla durduramayacağını ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa