Balıkesir'de çaya giren genç kayboldu...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla piknik yaptığı yerde çaya giren ve akıntıya kapılıp kaybolan kişi için arama çalışması başlatıldı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 04:55
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 04:55
Balıkesir'de çaya giren genç kayboldu...
AA
Kaynak AA

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, arkadaşlarıyla piknik yaparken çaya giren ve akıntıya kapılarak kaybolan bir kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Gönen'in Ortaoba Mahallesi Karapınar bölgesindeki ormanlık alanda arkadaşlarıyla piknik yapan 24 yaşındaki Haluk Trabzonlu, serinlemek için çaya girdi.

Ancak kısa bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları hemen jandarmaya haber verdi.

Olay yerine jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri, AFAD ve Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği ekipleri sevk edildi.

Yenice Barajı'nın su seviyesi düşürüldü ve arama çalışmalarına 7 dalgıç katıldı.

Tüm çabalara rağmen Trabzonlu'ya ulaşılamadı. Arama çalışmalarına sabah saatlerinde devam edileceği bildirildi.

Meyve hırsızlarına dronlu takip

Öte yandan yine Balıkesir'de yaşanan başka bir olayda Havran ilçesinde bir meyve bahçesinden hırsızlık yapan 5 kişi, kaçmaya çalışırken dronla tespit edilerek yakalandı.

Havran Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, ilçede artan hırsızlık olayları nedeniyle denetimlerini artırdı. İlçenin çeşitli yerlerinde kontrol noktaları oluşturulup bekçiler görevlendirildi. Dün, bir kamyonet ekiplerin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Şüpheliler, Havran Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ekipleri tarafından dron ile takip edilerek jandarmaya bildirildi. Jandarma ekiplerinin takibi sonucu 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin, bahçelerden çaldıkları meyveleri yol kenarında sattıkları belirlendi. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü açıklandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa