Antalya'da kahreden kaza... Anne öldü, bebeği yaralandı...

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan safari aracı 10 metreden yuvarlandı. Kazada anne ölürken bebeği ise yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 05:57
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 05:57
Antalya'da kahreden kaza... Anne öldü, bebeği yaralandı...
DHA
Kaynak DHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde, rampada park halindeyken el freni çekilmeyen bir safari aracı yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlandı. Kazada 31 yaşındaki Esma Alıcı hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızı Fatma Ela Alıcı yaralandı.Olay, saat 18.30 sıralarında Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde yaşandı. Sürücü E.A., 07 AYK 819 plakalı safari aracını rampada park ettikten sonra araçtan indi. Ancak iddiaya göre, el freni çekilmediği için araç kontrolden çıktı.

Durumu fark eden E.A., aracı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Safari aracı, yaklaşık 10 metre yükseklikten inşaat malzemelerinin bulunduğu alana yuvarlandı. E.A. kazayı yara almadan atlatırken, araçtaki eşi Esma Alıcı ve kızı Fatma Ela Alıcı yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Fatma Ela Alıcı'yı araçtan çıkararak hastaneye kaldırdı, ancak Esma Alıcı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Esma Alıcı’nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye morguna kaldırıldı. Safari aracı ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden çekiciye alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa