Bursa'da intihar... Daha 19 yaşındaydı...

Bursa'da, inşaat halindeki binanın 6'ncı katından kendini boşluğa bırakan 19 yaşındaki Begüm İşmen hayatını kaybetti...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 07:58
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 07:58
Bursa'da intihar... Daha 19 yaşındaydı...
DHA
Kaynak DHA

Bursa'da, inşaat halindeki bir binanın 6'ncı katına "Bu daire çok güzelmiş. Aileme göstermek için fotoğraf çekeceğim" diyerek çıkan 19 yaşındaki Begüm İşmen, kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi. Genç kız, geride bıraktığı notta "Böyle olmasını istemiyordum. Çok üzgünüm. Ailemden, özellikle babamdan, özür diliyorum" ifadelerini yazdı.

Olay, saat 16.00 sularında Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi 2'nci Meşe Caddesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, inşaatın önüne gelen Begüm İşmen, burada bulunan görevliye "Bu daireyi çok beğendim. Aileme göstermek için fotoğraf çekeceğim" diyerek 7 katlı binanın 6'ncı katına çıktı.

Bir süre katta dolaşan genç kız, "Böyle olmasını istemiyordum. Çok üzgünüm. Ailemden özür diliyorum. Özellikle babamdan" yazılı bir not bıraktıktan sonra kendini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen Begüm, ağır yaralandı. Görevlinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Begüm, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Begüm İşmen'in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa