Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'tan müjdeli haber!

4 yıl önce dünyaevine giren Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, bebek bekledikleri öğrenildi. Çifte, tebrik mesajı yağdı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 10:38
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 11:26
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'tan müjdeli haber!
Ecem Çetin Editör

Son olarak Kimler Geldi, Kimler Geçti dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ve son olarak Şahane Hayatım dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Cansel Elçin, 2010 yılında Gönülçelen dizisinde tanıştı. 

Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, 2017 yılında ise aşk yaşamaya başladı. 


Uyumlarıyla beğeni toplayan ve birbirlerine oldukça yakıştırılan ünlü çift, 2020 tarihinde birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.  

4 yıldır mutlu bir birliktelikleri olan Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin çiftinden müjdeli bir haber geldi. 


İkilinin bebek bekledikleri ve Bayat'ın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla müjdeli haberi takipçileriyle duyurdu. 


Çifte, takipçilerinden ve ünlü isimlerden çok sayıda tebrik mesajı geldi. 

Öte yandan Cansel Elçin, yorumda haberi Şahane Hayatım dizisinin setinde aldığını ifade etti.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? 


Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Bayat, oyunculuğa 2009 tarihinde oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Arka Sıradakiler dizisiyle adım attı. Elçin, Gönülçelen, Çilek Kokusu, Teşkilat, Prens, Kimler Geldi Kimler Geçti dizilerinde kamer karşısına geçti.

Cansel Elçin kimdir ?


Cansel Elçin, 20 Eylül 1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Yurt dışında eğitim gören ve kariyer yolculuğuna Fransa’da tiyatro ile başlayan Elçin, Türkiye’de ilk olarak Kırık Kanatlar dizisinde kamera karşısına geçti. Cansel Elçin, Hatırla Sevgilisi dizisinde canlandırdığı Ahmet karakteriyle adını duyurdu. Ünlü isim, Yalancı Bahar, Sol Yanım, Ağlama Anne, Yasak Elma gibi yapımlarda yer almıştır.   

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa