Hamile kadına sokak ortasında taciz anları kamerada!

Sultangazi’de kaldırımda yürüyen hamile bir kadın, gündüz vakti sokak ortasında tacize uğradı. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, taciz zanlısı kısa süre içinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 10:56
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 10:58
Hamile kadına sokak ortasında taciz anları kamerada!
DHA
Kaynak DHA

İstanbul Sultangazi'de sabah saatlerinde yaşanan taciz olayı, mahallede büyük bir şok yarattı. Kaldırımda yürüyen hamile bir kadın, gündüz vakti sokak ortasında tacize uğradı.  

Olay, dün sabah saat 09.50 sularında Sultangazi 1. Cebeci Caddesi’nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, nöbet çıkışında eve dönmek üzere yolda yürüyen sağlık personeli bir kadın, arkasından yaklaşan bir kişinin olduğunu fark etti.

Kadın, güvenliğini sağlamak için yolun kenarına çekildi ve şüphelinin geçmesini bekledi. Ancak şüpheli, kadının önünü keserek durdu ve bir anda kollarından tutarak tacizde bulundu. Sokağın o anlarda sakin olmasını fırsat bilen zanlı, kadını taciz ettikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. 


Güvenlik kameraları olayı kaydetti

Olayın yaşandığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin kadına yaklaştığı ve aniden kollarından tutarak tacizde bulunduğu anlar net bir şekilde görülüyor. Kadının ise o esnada büyük bir şok yaşadığı ve kaçmaya çalıştığı anlaşılıyor. Hamile olduğu öğrenilen sağlık personelinin yaşadığı bu dehşet anları, kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.


Olaydan 2 saat sonra hastane çevresinde görüldü

Taciz olayından yaklaşık iki saat sonra, şüphelinin sağlık personelinin çalıştığı hastane çevresinde görüldüğü öğrenildi. Bu bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri, bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Kısa süre içinde tespit edilen zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, karakola götürüldü.


Soruşturma devam ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Hamile kadının yaşadığı bu korkunç taciz olayı, büyük tepki topladı. 




Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Turan 1ay önce Derhal ve acil HADIM yasası çıkarılması lazım.
Sonraki Sayfa