Bakanlıktan emeklilere şemsiye, şezlong müjdesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz sunulacağını duyurdu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 12:21
GÜNCELLEME
14 Ağustos 2024 13:19
Bakanlıktan emeklilere şemsiye, şezlong müjdesi
AA
Kaynak AA

Kültür ve Turizm Bakanlığı sinema müjdesinin ardından emeklilere şimdide halk plajlarına ücretsiz giriş müjdesi verdi. Bakanlık emeklilerin plajlarda bulunan şemsiyelerden ve şezlonglardan da ücretsiz faydalanabileceğini duyurdu. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Emekliler Yılı kapsamında, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz sunulacağını duyurdu. 

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda emeklilerin ücretsiz olarak gireceği plajların adresi de link olarak verildi. 

Bakanlığın sosyal medya hesabındaki açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Emeklilerimiz için yeni bir müjde. Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak."

Daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle emeklilerin 1 ay boyunca tatil beldelerindeki öğrenci yurtlarında kalması sağlanmıştı. Söz konusu süre yarın (15 Ağustos) doluyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa