Taha Akgül'den Mansur Yavaş'a ziyaret!

2024 Paris Olimpiyatları'nda Bronz madalya kazanan ardından emekliye ayrılan Taha Akgül, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Ağustos 2024 12:22
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 11:30
Taha Akgül'den Mansur Yavaş'a ziyaret!
Ecem Çetin Editör

Gösteri başarılar ve katıldığı olimpiyatlarla kazandığı ödüllerle beğeni ve taktir toplayan, Milli güreşçi Taha Akgül son olarak 2024 Paris Olimpiyatlar'ında 125 kilo serbest stilde bronz madalya kazandı. 

34 yaşındaki milli güreşçi, Paris Olimpiyatları'ndan sonra kariyerini noktalama kararı aldı. Taha Akgül,  emekli olduğunu açıkladı.

Son olarak ASKİ Sporlu Taha Akgül, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. 

Taha Akgül'ü tebrik eden Mansur Yavaş, şimdiye kadar ülkeye kazandırdığı şampiyonluklarla  İstiklal Marşı'nı sürekli olarak dünyanın çeşitli yerlerinde okuttuğunu söyledi. 


Yavaş, şu ifadeleri kullandı;


ABB ve ASKİ Spor Onursal Başkanı Mansur Yavaş'a desteklerden ötürü teşekkürlerini ileten Taha Akgül, şunları söyledi;


Gençlerin olimpiyatlarda başarılı olması adına çalışacağını ifade eden Akgül, hem vitrin tarafında hem de altyapı tarafında Mansur Yavaş'ın önderliğinde hizmetlerini büyüteceklerini söyledi. Akgül, ASKİ Spor'un bundan sonra olimpiyatlarda daha çok ses getiren bir kulüp olacağını ifade etti. Taha Akgül, "Ben Başkanımıza bizlere verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum" dedi.

 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa