İstanbul'da batarya taşınan araç alevlere teslim oldu

İstanbul'da meydana gelen olayda Kadıköy'de skuter bataryalarının taşındığı araç alev alev yandı. O anlar kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 04:55
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 04:55
DHA
Kaynak DHA

Kadıköy'de seyir halindeki bir hafif ticari araçta taşınan skuter bataryalarının alev alması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, ticari aracı tamamen sardı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, saat 02.00 civarında Zühtüpaşa Mahallesi, Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde hareket halindeki hafif ticari araçta meydana geldi. İddiaya göre, araçta taşınan skuter bataryaları henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Alevler hızla yayılıp aracı tamamen sardı.

Durumun bildirilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye, alev topuna dönen araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Kullanılamaz hale gelen hafif ticari araç, çekici yardımıyla kaldırıldı. Yangın anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Alevlerin arasında kalan köpeğini kurtardı

İstanbul'da bir olayda Eyüpsultan'da yaşandı. Düğmeciler Mahallesi, Arif Paşa Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir gecekondunun motosiklet tamirhanesi olarak kullanılan ikinci katında, saat 20.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi, bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın hızla büyüyerek alt kattaki eve de sıçradı. Alt katta yaşayan bir kişi, içeride kalan "Albay" isimli köpeğini kurtarmak için yanan eve girdi. Vatandaş, köpeğini bulup dışarı çıkarmayı başardı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışırken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Köpeğini kurtarmak için eve giren kişi dumandan etkilendi ve olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi. Yangında 3 motosiklet kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa