Polis 'yorgun mermi' iddiasına inanmadı...

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda polis ekipleri 'yorgun mermi ile vuruldu' iddiasına inanmadı. İki kişi gözaltına alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 07:13
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 07:13
Polis 'yorgun mermi' iddiasına inanmadı...
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda bir genç kız, evde tabanca ile elinden yaralandı. Ailesi, genç kızın balkonda çamaşır toplarken yorgun bir merminin isabet ettiğini iddia etti. Ancak şüpheli ifadeler nedeniyle sorguya alınan aile üyeleri, genç kızın tabanca ile vurulduğunu kabul ederek silahın yerini gösterdi. Yaralı genç kız hastaneye kaldırılırken, annesi ve kardeşi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Körfez ilçesi Asma Sokak'ta bir evde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, S.K. adlı 17 yaşındaki kızın elinden yaralandığını belirleyerek, onu Kocaeli Şehir Hastanesi'ne götürdü. Polis, aile üyelerinin S.K.'nın balkonda çamaşır asarken yorgun mermiyle vurulduğuna dair verdikleri ifadelerde çelişki fark etti.

Sorgu sırasında aile, S.K.'nın evde yaşanan bir kaza sonucu vurulduğunu itiraf etti ve tabancanın yerini gösterdi. Evde yapılan aramada bir tabanca ve bir mermi çekirdeği bulundu. S.K.'nın annesi ve kardeşi şüpheli olarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa