Mardin'deki kazada biri bebek 2 kişi öldü...

Mardin'de meydana gelen trafik kazasında traktöre arkadan çarpan otomobildeki 1'i bebek 2 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 07:50
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 07:50
Mardin'deki kazada biri bebek 2 kişi öldü...
DHA
Kaynak DHA

Mardin'de bir otomobilin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i bebek olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 20.30 civarında Mardin-Diyarbakır yolunda, Yukarıkonak Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 FNF 445 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak 25 AD 438 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan 23 yaşındaki B.S. ve 1 yaşındaki M.A.K. olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer yolcular M.A. (20), K.E. (18) ve B.A.S. (18) ise yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla müdahale etti. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna kaldırılırken, kazayla ilgili ekiplerin soruşturması devam ediyor.

Türkiye'deki trafik kazalarının başlıca üç nedeni

Hız ihlali

Trafik kurallarına uymayarak aşırı hız yapma, kazaların en yaygın nedenlerinden biridir. Hız limitlerinin üzerinde seyretmek, sürücülerin araçlarını kontrol etmelerini zorlaştırır ve kaza riskini artırır.

Alkollü araç kullanımı

Alkollü sürüş, sürücülerin reflekslerini ve karar verme yeteneklerini olumsuz etkiler. Bu durum, kazalara yol açan önemli faktörlerden biridir.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik

Sürücülerin yola odaklanmaması, cep telefonu kullanımı, yorgunluk gibi dikkat dağınıklıkları, kazaların üçüncü büyük nedenidir. Bu tür ihmal ve tedbirsizlikler, ani karar verme durumlarında kazaya neden olabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa