Karabük'te firari şüpheli yakalandı...

Karabük'te yaşanan olayda firari şüpheli, kamyonetteki kartonların içine saklanmış halde bulundu. İşte o anlara ait görüntüler...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 08:10
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 08:10
DHA
Kaynak DHA

Karabük’te alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmak suçundan 8 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.D., durdurulan bir kamyonetin kasasında karton kolilerin arasında saklanırken yakalandı. Firari, adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Karabük merkezde, H.D.’nin bir kamyonette saklandığı yönünde gelen ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şehir merkezinde önlem alan ekipler, söz konusu kamyoneti durdurdu.

Karton kolilerle dolu kamyonetin kasasında yapılan aramada, firari H.D. kolilerin arasında gizlenmiş halde bulundu. Gözaltına alınan H.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir denetim haberi de İstanbul'dan

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirdi. Beyoğlu'nda kurulan kontrol noktasında, şüpheli görülen araçlar durdurularak arandı ve sürücü ile yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.

İstanbul'un 39 ilçesinde saat 20.00'da başlayan 'Huzur İstanbul' denetimine, Asayiş Şube Müdürlüğü personeli başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri ile Özel Harekât Polisleri katıldı. Taksim Meydanı'ndaki kontrol noktasında, polis ve narkotik köpeği şüpheli araçları durdurarak detaylı arama yaptı. Denetim sırasında sürücü ve yolcuların GBT sorgulamaları da gerçekleştirildi. Denetimlere havadan helikopter desteği de sağlandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa