Boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında bıçakla katledildi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde23 yaşındaki Öznur Akkaya boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 09:06
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 09:23
Boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında bıçakla katledildi
DHA
Kaynak DHA

Önceki akşam saat 21.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir genç kadın ayrılmak istediği kocası tarafından katledildi.


23 yaşındaki Öznur Akkaya, boşanma aşamasında olduğu eşi Gökhan Akkaya tarafından bıçaklandı.


İddiaya göre eşinden ayrı yaşayan Öznur Akkaya, kocası Gökhan Akkaya'nın barışma teklifini kabul etmedi. Ret cevabını kabullenemeyen koca Akkaya, Öznur Akkaya'yı gördüğü yerde bıçakladı.


Vatandaşlar tarafından yakalandı

Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Saldırgan, polisler tarafından gözaltına alındı.


İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Öznur Akkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.


Gözaltına alınan şüpheli ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


“Karşımızda yakaladı, mahalleli yakaladı"

Olaya şahit oaln Şahin Balıkçı, "Bay ve bayan ikisi tartışıyorlardı, olaya müdahale etmek için yürümeye başladık. Biz karı koca olduklarını düşündük, yürümeye başladılar. O yüzden biz olay bitti diye düşündük. Karşımızda bıçakladı, gördük ama ara sokağa kaçtı, mahalle halkı yakaladı" dedi.


“Ters kelepçeyle alıp götürdüler"

Şüpheliyi motosikletle kovalayan Mehmet Pekedis, “Önümüzden 3 kişinin geçtiğini gördük bize abi yakalayın diyorlardı. Yakalayamadık, sonra ben motorun üzerinden atladım peşine düştük. Kaçarken onu kolundan tutup çektim sonra birkaç tane vurdum. Sonrasında halk tarafından da biraz darbe aldı. Ondan sonra polisler gelip ters kelepçeyle alıp götürdüler" şeklinde konuştu.




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa