Kadına ciple çarpıp kaçtı, yakalanıp serbest bırakıldı!

İstanbul Beşiktaş'ta yokuştan hızla gelerek 4 araca ve yolda yürüyen kadına ciple çarpıp kaçan 31 sabıkalı şahıs yakalandı, serbest bırakıldı!

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 10:18
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 12:58
Kadına ciple çarpıp kaçtı, yakalanıp serbest bırakıldı!
DHA
Kaynak DHA

Beşiktaş'ta cip dehşeti: Furkan D. 31 suç kaydıyla serbest bırakıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan kazada, bir cipin yokuştan hızla inerek önce park halindeki araçlara, ardından yolda yürüyen bir kadına çarpması sonucunda ağır yaralanma meydana geldi. Kazanın ardından kaçan sürücü Furkan D., Çerkezköy'de yakalanarak ifadesi alındı, ancak serbest bırakıldı.

Otel sahibi, 31 suçtan sabıkalı Furkan D.

Cip kontrolünü kaybetti, 4 araca çarptı

Kaza, 11 Ağustos Pazar günü sabahın erken saatlerinde Beşiktaş'ın Fulya Deresi Sokak'ında gerçekleşti. İddialara göre, Furkan D. isimli sürücü, yokuş aşağı hızla inerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan cip, önce park halindeki 4 araca çarptı, ardından kaldırımda yürüyen Dila Kırarslı'ya çarparak devrildi. Kazada ağır yaralanan Kırarslı, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazazede Dila Kırarslı

31 suç kaydı bulunan sürücü serbest bırakıldı

Kaza sonrası olay yerinden kaçan Furkan D., yaklaşık 4 saat sonra Çerkezköy'de yakalandı. Emniyette yapılan sorgulamada, turizmci ve otel sahibi olduğu ortaya çıkan Furkan D.'nin, kasten yaralama gibi suçlardan 31 suç kaydı olduğu belirlendi. Ancak bu geçmişine rağmen, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaza anı kamerada

Kazanın yaşandığı anlar ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla yokuş aşağı inen cipin önce araçlara, ardından kaldırımda yürüyen kadına çarparak yan yattığı net bir şekilde görülüyor.

Görgü tanığından dehşet anları

Olay sırasında evinde bulunan ve gürültüyle dışarı fırlayan Hamit Aktürk, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Gece saat 04.00 gibiydi. Sanki bomba patlamış gibi bir gürültü duyduk. Dışarı çıktığımda bir aracın ters döndüğünü gördüm. Araç çok hızlı gelmiş ve kadına vurmuş. Kadın çarpmanın etkisiyle başka bir araca kafasını çarptı ve yere düştü. Hemen ambulansı çağırdık ve müdahale ettik. Şoförlerden biri olay yerinde yoktu. Mahalle sakinleri araçtaki kişileri çıkardı."

Tanık Hamit Aktürk

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa