Petrol Sevdası Filmi Konusu Nedir?

Başrollerinde Halil İbrahim Kurum, Tuğba Melis Türk gibi isimlerin yer aldığı ''Petrol Sevdası'' filmi bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 12:54
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 12:56
Petrol Sevdası Filmi Konusu Nedir?
AY
Arif Yücel Editör

Başrollerinde Halil İbrahim Kurum, Tuğba Melis Türk gibi isimlerin yer aldığı ''Petrol Sevdası'' filmi bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor. Peki, ''Petrol Sevdası'' film konusu nedir?

Petrol Sevdası Filmi Nedir? 

2020 yapımı "Petrol Sevdası" filminin yönetmenliğini Hasan Doğan üstlenirken, senaryosu Bekir Kerem Kurt tarafından kaleme alınmıştır.

Yerli komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Kurum, Tuğba Melis Türk, Selahattin Taşdöğen, Suat Sungur, Mehmet Küçükyılmaz, Nigün Karababa gibi ünlü isimler yer alıyor.

Film, Türkiye'deki komedi severler için eğlenceli bir seçenek.

Filmin konusu, petrol arayışında yaşanan komik olayları ele alıyor. Karakterlerin başına gelen beklenmedik durumlar ve absürt anlar, seyirciye bol kahkaha vadediyor. 


"Petrol Sevdası," mizahi yapısı ve oyuncu kadrosunun performanslarıyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.


Bu eğlenceli film, bu akşam NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Eğer keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız, "Petrol Sevdası"nı kaçırmamanızı öneririm.

Petrol Sevdası Filmin Konusu Nedir?

Fikri, akıllı ve pratik zekalı bir adam olarak köyde yaşıyor. Gönlünü muhtar Selami'nin kızı Emine'ye kaptırmış ve en büyük hayali, Selami'nin de rızasını alarak Emine ile evlenmektir. Ancak işler Fikri'nin planladığı gibi gitmez. 

Selami, kızı Emine'yi Fikri'den uzakta tutmak için onu Kazım adlı bir başka gençle evlendirmeye karar verir. Bu haber Fikri'yi derinden sarsar ve büyük bir umutsuzluğa kapılır.

Fikri, bir gece rüyasında rahmetli babası Necdet'i görür. Babası ona, ailelerinin tarlasının altında büyük bir hazine olduğunu söyler. Fikri, bu rüyayı ciddiye alır ve Hasan Hoca ile birlikte tarlayı kazmaya başlar. Ancak, yaptıkları kazılar sonuçsuz kalır. Tam umudu kesip geri döndüklerinde, kazdıkları yerden petrol fışkırmaya başlar.

Bu sırada Kazım'ın, Emine'yi istemeye geleceğini öğrenen Fikri, harekete geçmeye karar verir. Kazım'dan önce davranarak Emine'yi kaçırmayı planlar. Hem hazine hem de sevdiği kız için mücadele veren Fikri, bu olayların sonunda büyük bir komediye yol açar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa