George Clooney kendini açık artırmaya çıkardı

Hollywood yıldızı George Clooney, bir hayır işi için kendini ortaya koydu ve "George Clooney ile İyi Bir Akşam" adıyla açık arttırmaya çıktı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 13:18
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 17:10
George Clooney kendini açık artırmaya çıkardı
EK
Esra Koçak Editör

Kariyeri boyunca birçok başarılı yapımda yer alan ABD'li oyuncu George Clooney, bir hayır işi için kendini açık artırmaya çıkardı. 63 yaşındaki aktör, önümüzdeki ay Charitybuzz ile birlikte kendini açık artırmaya çıkarmaya hazırlanıyor. 

"George Clooney ile İyi Bir Akşam" adlı müzayedeye şanslı bir kişi, ABD’li aktörle New York'ta "samimi" bir gece geçirecek.

Açık artırma 10.000 dolardan başladı ve şu anda 31.000 dolara kadar çıktı. Yardım kuruluşu “Clooney ile dışarı çıkma gecesi” için 60.000 dolar toplamayı umuyor.


Clooney ile samimi bir akşam

Kuruluşun açıklamasında, "Vakfın, aramızdaki en savunmasız insanlara adalet sağlamayı amaçlayan çok sayıda programı (TrialWatch, Kadınlar İçin Adaleti Sağlama ve The Docket) bulunmaktadır." ifadeleri yer aldı.

Kazanan kişi ayrıca akşam yemeği partisinden önce, yirmi dört kişinin daha katılacağı özel bir kokteyle bir misafiriyle katılabilecek.

24 Eylül'de saat 18:30'da New York'ta gerçekleşecek akşam yemeğinde fotoğraf çekimi de yapılacak.


Basın bülteninde ayrıca, "Akşam yemeğinden önce Bay Clooney ile özel bir kokteyl için buluşun, fotoğraf çektirin ve özel, samimi bir akşam yemeğinin ve soru-cevap etkinliğinin tadını çıkarın" ifadeleri yer aldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa