Sen Kiminle Dans Ediyorsun Film Konusu Nedir?

Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 2017 yıl yapımı, Sen Kiminle Dans Ediyorsun komedi filmi, bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 13:30
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 13:30
Sen Kiminle Dans Ediyorsun Film Konusu Nedir?
AY
Arif Yücel Editör

2017 yılında vizyona giren, senaristliğini ve yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği komedi filmi, ''Sen Kiminle Dans Ediyorsun'' bu akşam TV'de sevenleriyle buluşuyor. Peki, Sen Kiminle Dans Ediyorsun Film Konusu Nedir? Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? İşte Yanıtı...

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filmi Nedir?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin yönetmen koltuğunda, Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Salur Kazan: Zoraki Kahraman, Ben de Özledim, Deli Dumrul gibi yapımların senarist ve yönetmenliğini üstlenen Burak Aksak oturuyor.


Film 2017 yılında vizyona girdi.

Filmin Oyuncu Kadrosunda; Demet Özdemir, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Cabalar, Bora Cengiz, Nergis Öztürk, Berat Yenilmez, Meltem Gülenç, Hakan Salınmış, Olivier Thouret Lény Sellam gibi isimler yer alıyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Film Konusu Nedir?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi, hayatındaki zorluklarla mücadele eden Aysel'in, dans aracılığıyla hayata tutunma çabasını konu alıyor.


Ailesinin vefatının ardından depresyona giren Aysel, psikiyatristinin tavsiyesiyle dans derslerine katılmaya başlar. 

Bu süreçte, eğitmeni Şengül'ün desteğiyle dans dünyasına adım atar ve kendisini yeniden bulmaya çalışır. 


Ancak, dans etmenin dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığını anlar. 

Rekabet, zorluklar ve yeni arkadaşlıklarla dolu bu süreçte, Aysel'in "Şengül Dans Okulu"nun en iyi dansçısı olma hedefi, ona hayatında yeni bir sayfa açma fırsatı sunar. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa