Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi!

Saat 14.00’te FSM (Fatih Sultan Mehmet Köprüsü), bir intihar girişimine sahne oldu. 30 yaşlarında bir erkek şahıs korkuluklardan atlamak istedi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
15 Ağustos 2024 14:58
GÜNCELLEME
15 Ağustos 2024 15:05
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi!
MP
Mevlüt Peker Editör

Bugün saat 14.00 dolaylarında (Fatih Sultan Mehmet Köprüsü), 30 yaşlarında bir erkek şahsın intihar girişimine sahne oldu.

Genç adamın korkuluklara tırmandığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirtilen noktaya gelerek genç adamı ikna etmeye çalıştı.

Yaşanan olay sebebiyle trafikte uzun bir kuyruk oluştu. Trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği Avrupa Yakası istikametinde araçlar dur-kalk olarak seyrini sürdürüyor.

Bir taraftan genç adamı ikna etmeye çalışan polis ekipleri, diğer taraftan meraklı sürücülerin kazaya neden olmaması için çaba sarf ediyor.

Sürücüleri sıkça önlerine bakmaları ve trafikteki seyirlerini sürdürmelerini isteyen trafik ekipleri, kontrollü akış sağlamaya çalışıyor.

Tedbir amaçlı olay yerine itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri de geldi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarına çıkarak kendini öldüreceğini söyleyen ve henüz ismi öğrenilemeyen genç adamın, polisten ailesinin getirilmesini istediği öğrenildi.

Polis ekiplerinin, kendini Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarından aşağı sarkıtan genç adamı ikna çalışmaları ise devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa